Parc del laberint d’Horta

Es tracta d’un jardí amb un jardí a dintre, com una nina russa. S’entra al parc per l’esquerra de l’edifici. On hi ha la font.
SAMSUNG CAMERA PICTURESTot seguit s’arriba a una bifurcació. Si girem a la dreta, al costat de la façana est de l’edifici, arribem a l’entrada del jardí dels boixos, que segons la web de l’Ajuntament és el jardí més antic de Barcelona.
SAMSUNG CAMERA PICTURESLa visita al jardí del boixos és guiada. Normalment està tancat, tot i que es veu una mica des de la reixa.
Si a la bifurcació girem a l’esquerra, arribem a una plaça entre els arbres, amb un estany, bancs per seure i parterres de flors.
SAMSUNG CAMERA PICTURESSeguint recte, travessant una zona d’arbres alts amb parterres a banda i banda, s’arriba al laberint, que està format per xipres.
SAMSUNG CAMERA PICTURESEl laberint té dues entrades, una a la cantonada sud-oest i una altra al costat nord. Al centre del laberint hi ha una estàtua d’eros.
SAMSUNG CAMERA PICTURESSi volem, un cop recorregut el laberint, podem seguir pujant per les escales. Hi ha dos petits temples a banda i banda i una altra escala central, que ens porta fins al temple principal, a dal de tot del jardí, que té una bassa darrera.
SAMSUNG CAMERA PICTURES

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s